Hétfő - Péntek 9:00 - 16:00
1165 Budapest, Zsemlékes út 25. fsz./4.
+36 30 583 2315

WPC teraszburkolat

Teraszvásárlás előtt  a látványra, a tartósságra, a költségvetésre és az ápolás intenzitására vonatkozólag különböző szempontokat kell meghatározni. Aki könnyen kezelhető burkolatot keres, annak a WPC (Wood Plastic Composit, fa-műanyag kompozit) kétség kívül a legjobb megoldás. A hagyományos fa teraszburkolatokkal ellentétben a WPC burkolat kevés karbantartást igényel. A tisztántartás érdekében elegendő csupán tavasszal vagy ősszel lemosni magasnyomású mosóval.

A WPC teraszok további előnye, hogy rendkívül rugalmasak és ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben. Mivel a WPC teraszburkolatok nem korhadnak és nem szálkásodnak, ezért kültéri területeken is ajánlott a használatuk. Lerakásuk rendkívül könnyű és az évek múlásával is megőrzik színüket. 
 

iDecKing:

Az iDecking Revolutionnal könnyedén rögzíthet kompozit és fa padlólapokat, valamint falburkolatokat extrém gyorsasággal, mindössze egyetlen mozdulattal. Nincsenek csavarok, 100% környezetbarát, minimális karbantartás, egyéni színek.

Az iDecking Revolution a legjobb választás, ha kertjét teraszát medencéjét vagy lakása bármely kültéri részét szeretne pazar burkolattal ellátni. Az egyedi rendszerünknek köszönhetően könnyedén csavarhúzó használata nélkül eltávolíthatja az egyes elemeket. Fedezze fel rizshéjból készült innivatív, ellenálló, környezetbarát kompozit padlóinkat.


TimberTech:

Kevesebb munka. Több élet.
A TimberTech világszerte vezető a tartós, könnyen kezelhető és kiváló minőségű teraszburkolatok, korlátok és kerítésmegoldások gyártásában, kutatásában, fejlesztésében és értékesítésében.
 
A TimberTech székhelye Wilmingtonban (Ohio) van és az egyik legnagyobb WPC gyártó a világon. A h
angsúly az innováción van.

Az eredmény? Szuper ár és piacvezető termékek.

Élet a szabadég alatt

Legyen az lakás, iroda vagy szabadidős létesítmény, a TimberTech termékei között biztosan megtalálja az igényeinek tökéletesen megfelelőt. A termékek színe, eleganciája éveken át garantált, festés, pácolás vagy kezelés nélkül is. 
Nem csak a belső értékek fontosak számunkra, odafigyelünk a külsőségekre is: Teraszpadlóink ellenállnak a penészedésnek, rovaroknak és a vetemedésnek. Így az elkorhadt, egyenetlen vagy rovarok által megrongálódott teraszburkolat cseréje már a múlté.
Összegezvén: A TimberTech teraszával pénzt és értékes időt takaríthat meg, amelyet akár teraszán napozva is eltölthet..