Hétfő - Péntek 9:00 - 16:00
1165 Budapest, Zsemlékes út 25. fsz./4.
+36 30 583 2315

Szolgáltatások

Felmérés, tanácsadás

Az árajánlat elkészítéséhez szükség van egy helyszíni szemlére az elvégzendő feladat pontos felmérése érdekében. A felmérés és az azt megelőző díjmentes konzultáció alapján készítjük el Önnek az árajánlatunkat. Az áraink elfogadását követően helyszíni felmérést végzünk. A felmérésünk díja Budapesten 10.500 Ft/alkalom, Pest megyében 150 Ft/km (de min. 18.500 Ft/alkalom). A felmérés díját a munkadíjunkból levonjuk!

 

Lakberendezési és belsőépítészeti tanácsadás

Az internet világában ma már mindenki kézhez kapja a legfrissebb információt, pár kattintással megtalálja a keresett szakembert, üzletet és terméket. A személyes kapcsolatot azonban semmi nem pótolja! A szakmát magas színvonalon képviselő lakberendezők segítenek Önnek tervei megvalósításában!
 

Beton nedvességtartalom mérés

A burkolatok érzékenyek a nedves aljzatra. Különösen a fa- vagy faalapanyagú burkolóanyagok (parketta, hajópadló, parafa, laminált padló), de hasonlóan érzékenyek a linóleum, a PVC és a gumiburkolatok is. Ha 2 CM%-nál (padlófűtés esetén 1,8%) magasabb maradék nedvességtartalmú aljzatra fektetjük, a burkolat károsodni fog.

Fontos: ne kezdjen burkolni előzetes nedvességmérés nélkül. Ennek egyetlen megbízható módja a CM (Calciucarbid Method) mérés, amellyel az aljzat alsó harmadából vett minta nedvességtartalmát mérjük.

 

Vakpadló és párnafa javítás, építés

Az ún. bérházak felújítása során gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy az ilyen típusú házakban történő padló felújításakor a régi burkolatot felbontva homokkal, vagy salakkal feltötött vakpadlót találunk. Abban az esetben, amikor parkettázott szobában lépkedünk, hangos csikorgást, ropogást hallunk, vagy ahogy megyünk hullámzik a parketta, akkor a parketta alatt található vakpadló javításra szorul. 

Aljzatkiegyenlítés

Miért kell aljzatkiegyenlítő a burkolat alá? Az aljzat vizsgálata és előkészítése elengedhetetlen a melegburkolás előtt. Aljzatkiegyenlítőt használunk a burkolandó felületek vízszintbe hozására, valamint egységes sima felület alkotásra. Az így kapott felület alkalmassá válik a burkolat fogadására. Egyes aljzatkiegyenlítők közül a tervezett rétegvastagság és a kötésidő figyelembevételével érdemes választani. 

Melegburkolás - padlóra és falra is

Laminált padló - szalagparketta - LVT/vinyl padló - padlószőnyeg -  PVC burkolat - gumi burkolat lerakása 3 év garanciával! A lakás különböző részeinek (háló, dolgozó, gyerekszobák, nappalik és ma már a fürdőszobák is!) melegburkolati padló kiválasztásában már nincs határ. A színek választéka minden igényt, stílust kielégít.

Lépcső felújítás, burkolat csere

A meglévő régi lépcsők felújítása, ill. az új lépcsők burkolása mindig különleges feladat. Nagyon sokfajta lépcső létezik, ezért a lépcső burkolásokat mindig részletes felméréssel, a lépcsőfokok modellezésével kezdjük. A lépcsőburkolásnál nagyon fontos szempont az esztétikum mellett a csúszásgátlás is, erre különleges figyelmet kell fordítani. A lépcsőket burkolhatjuk vinyl burkolattal, szalagparkettával, laminált padlóval vagy akár előre gyártott laminált és szalagparketta lépcsőelemekkel is.

Teraszburkolás WPC

Első körben azt kell eldöntenünk, hogy milyen alapra kerül teraszunk. Ez lehet betonaljzat, de döngölt kavicságyra vagy murvára is tehetjük. Amennyiben kavicságy mellett döntünk, műanyag szintező lábak használata javasolt a szerkezeti fák alapjának. Bármelyik alap mellett döntünk, a csapadék lefolyását minden esetben biztosítani kell, ezért a hordozófelületet enyhén lejtősre kell építeni (~2%). A párnafákat minden esetben a lejtésiránnyal párhuzamosan kell lerakni, hogy a víznek legyen hol lefolynia.

Hidegburkolás

A hidegburkolatok az anyagukból adódóan hideg felületet adnak. Ennek kényelmetlen hatását enyhíthetjük, ha hőszigetelő réteget teszünk alá. A különböző helyiségek kialakításánál ma már nem csak a praktikus szempontokat, hanem az esztétikai megfontolásokat is figyelembe kell vegyük. A különböző méretű, színű és mintázatú csempék és padlóburkolatok lehetőséget nyújtanak az egyéniségünkhöz legközelebb álló stílus megvalósításához. 


Festés, tapétázás, gipszkartonozás

Különösen felújításkor igen gyakran használt építőanyag a gipszkarton. Ez elsősorban sokoldalúságának és praktikusságának köszönhető, illetve annak, hogy nagyon könnyű vele dolgozni. Persze gipszkartonból is különböző fajtákkal lehet találkozni, mi segítünk a döntésben. A gipszkarton a lehető legjobb megoldás, ha egy hirtelen ötlettől vezérelve szeretné kicsit átalakítani a lakásukat, lehetőleg úgy, hogy gyorsan elkészüljön, de minimális felfordulással és kosszal járjon.