Hétfő - Péntek 9:00 - 16:00
1165 Budapest, Zsemlékes út 25. fsz./4.
+36 30 583 2315

Lakossági referenciák

Vakpadlók felújítása, cseréje, építése

Az ún. bérházak felújítása során gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy a padló felújításakor a régi burkolatot felbontva homokkal, vagy salakkal feltötött vakpadlót találunk. A régi burkolat felbontása után amennyiben szükséges a vakpadló deszkákat kicseréljük, a hiányzó homokot pótoljuk. A deszkák felületét letakarítjuk, a tiszta felületre első rétegként XPS hangszigetelő lemezeket, majd 20 mm -es OSB lapokat helyezünk, melyeket a vakpadló deszkázatához csavarozunk. A kiszintezett OSB lapok stabil és egyenletes felületre történik majd a melegburkolat elhelyezése.

Aljzatkiegyenlítés, aljzatjavítás

A megfelelő minőségű burkolás elengedhetetlen része a fogadó aljzat megfelelő előkészítése. Melegburkolást megelőző felmérést követően kell eldönteni, hogy a burkolandó felületet javítani, aljzatkiegyenlíteni kell-e. Az aljzatkiegyenlítés után kapott felület stabil, sima, egyenletes és tartós. Az előírásoknak megfelelően elvégzett aljzatkiegyenlítés biztosítja a ráburkolt melegburkolat hosszútávú stabilitását.

Laminált padló és szalagparketta burkolás

A laminált padlót és a szalagparkettát ún. úsztatott technológia szerint burkoljuk. A szalagparkettákat igény szerint közvetlenül a padlóra ragasztva is burkolhatjuk. A szalagparketta ragasztással töténő burkolása padlófűtés esetében kifejezetten javasolt. Padlófűtés esetében elsősorban a tölgy szalagparkettát javasoljuk alkalmazni. Az általunk forgalmazott laminált padlók padlófűtéshez alkalmazhatók!

Vinyl padló burkolás

vinyl padlóburkolatok 3 típusban kaphatók, a burkolásuk eltérő módon történik. Dryback vinyl padló - közvetlenül a padlóra ragasztjuk vagy egy speciális, öntapadó alátétre ún. szerelő szőnyegre helyezzük el. Klickes rendszerű vinyl padló - úsztatott technológiával kerül burkolásra, Looslay vinyl padló - speciális, utólagosan felbontható ragasztóanyagba kerül elhelyezésre, nagy előnye a ragasztáshoz képest, hogy a panelek könnyen visszabonthatóak.


 

Lépcső felújítás, burkolat csere

A meglévő régi lépcsők felújítása, ill. az új lépcsők burkolása mindig különleges feladat. Nagyon sokfajta lépcső létezik, ezért a lépcső burkolásokat mindig részletes felméréssel, a lépcsőfokok modellezésével kezdjük. A lépcsőburkolásnál nagyon fontos szempont szempont az esztétikum mellett a csúszásgátlás is, erre különleges figyelmet kell fordítani. A lépcsőket burkolhatjuk vinyl burkolattal, szalagparkettával, laminált laminált padlóval vagy akár előre gyártott laminált és szalagparketta lépcsőelemekkel is.